Permanentno podaljševanje trepalnic admin

Permanentno podaljševanje trepalnic

Uresničite svoje sanje o zapeljivih trepalnicah

Podaljševanje in kvaliteta

Pri podaljševanju trepalnic lahko izbirate različne dolžine, debeline in oblike sintetičnih dlačic. Zahvaljujoč temu imate možnost individualne izbire, glede na potrebe, želje ter možnosti posameznega modela. Sintetične dlačice delujejo naravno, so izjemno elastične in intenzivno črne barve. Izbirate lahko med dolžinami od 7 do 15 mm.

Prednost in obstojnost

S profesionalnim podaljševanjem trepalnic je uporaba maskare nepotrebna. Zahvaljujoč posebnemu lepilu, ki smo ga sami razvili in ima odlične lastnosti kar se tiče odpornosti in tolerance, nam tuširanje in vsakodnevne športne aktivnosti ne predstavljajo nikakršnih ovir. Umetne trepalnice so obstojne vse dokler ne izpadne naravna trepalnica, kar je odvisno od cikla rasti trepalnic pri posameznici. Običajno je ta čas med dvema do tremi meseci. Za vzdrževanje volumna umetnih trepalnic so potrebne redne obnove-refili. Postopek je primeren tudi za uporabnice kontaktnih leč.

Kaj je podaljševanje trepalnic?

Uporabljajo se sintetične trepalnice, ki delujejo popolnoma naravno. Nanašajo se posamično na eno naravno trepalnico. Postopek zagotavlja izjemno stabilnost, saj sintetična trepalnica izpade šele skupaj z naravno. Zahvaljujoč sistemu Luxus Lashes dosežemo vrhunske rezultate in poudarimo lepoto vaših oči.

Svila in mink v trepalnicah - zvezdniški izgled.

11